فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۲۹
.

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت قندوز روز یکشنبه، ۱۶ جمادی‌الثانی شماری از عریضه نویسان را در ساحات مختلف شهر قندوز مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت برخی از مشکلات و نواقص در فعالیت‌های عریضه نویسان مشخص شد که توسط هیئت نظارتی در زمینه رفع نواقص مذکور توصیه‌های لازم ارایه شد.

ریاست عدلیه ولایت قندوز به صورت منظم بخش‌های مربوطه را در این ولایت مورد نظارت قرار می‌دهد تا از فعالیت‌های غیرقانونی جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

BACK TO NEWS