صدها جریب زمین امارتی در ولسوالی شکردره ولایت کابل از غصب آزاد شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲ - ۱۵:۱۹
.

هیأت تخنیکی ولایت کابل با بازدید از برخی ساحات در دو ولسوالی با همکاری قطعه امنیتی، در راستای جلوگیری از غصب زمین اقداماتی عملی انجام داد.

هیأت مذکور به ولسوالی شکردره این ولایت رفته و صدها جریب زمین را که امارتی تثبیت شده اما از سوی مردم در آن آبادی و کشت و زراعت شده بود، آزاد کرد و جلو عمرانات در آن را گرفت.

هیأت مذکور همچنان به ولسوالی موسهی رفته و از کار غاصبین در ده‌ها جریب زمین امارتی جلوگیری کرد.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی ولایت فراه با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره موضوع جنگل بور در ولسوالی گلستان که هفته گذشته ساحه آن از نزدیک بررسی شده بود، بحث صورت گرفت و برای حل جنجال مذکور از مقامات بالاتر هدایت خواسته شد.

هیأت مذکور، درباره جنجال ولسوالی بالا بلوک فراه و ساحه چمندک رج و روکن مربوط مرکز فراه که افراد بالای آن جنجال دارند، بحث نموده و بر بازدید هیأت از ساحات مذکور فیصله کرد.

هیأت مذکور همچنان، درباره ساحه سرتم مربوط قلعه کاه و ساحه خواجه احمد مربوط مرکز بحث نموده و بر بازدید هیأت از ساحات مذکور فیصله کرد.

هیأت مذکور از تصرف یک اندازه زمین امارتی در ولسوالی فراه رود توسط اشخاصی که ادعای مالکیت آن را دارند، جلوگیری کرده و بر بازدید از یک اندازه زمین دیگر در ساحه مساو ولسوالی پشترود، فیصله کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS