سفر هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندهار به ولسوالی شاه ولی کوت این ولایت

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۱۷ - ۱۱:۲۰

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندهار روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجه به ولسوالی شاه ولی کوت این ولایت رفته و در ساحه لوی کاریز برمه‌ها بالای زمین‌های امارتی را تخریب کرد و چاه‌هایی را که از طرف شب در این ساحه حفر شده بود، از بین برد.

هیأت تخنیکی به غاصبین مذکور درباره غصب معلومات ارایه کرده و تاکید کرد که اگر دوباره اقدام به چنین کاری کنند، به ارگان‌های عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

۲ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت ننگرهار مسدود گردید

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌شنبه، ۲۵ ربیع الآخر ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ناحیه ششم شهر جلال اباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۲۹
Background image

۲ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی فعالیت‌های شماری از دارالوکاله‌ها را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

این نظارت و بررسی به روز پنجشنبه، ۲۳. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۱۸
Background image

۶ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت قندوز به منظور کنترول کرایه خانه‌ها روز یکشنبه، ۲۶ ربیع الآخر ۶ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ناحیه پنجم شهر قندوز مورد نظارت قرار داد.

طی این. . .

BACK TO NEWS