رییس عدلیه ولایت کاپیسا معرفی شد

waheed
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۶ - ۱۱:۴۵
.

محمد عمر عمرزاده، که به اساس حکم ریاست جمهوری به حیث رییس عدلیه ولایت کاپیسا تعیین شده، طی مراسمی از سوی معین مالی و اداری وزارت عدلیه و والی کاپیسا به کارمندان این ریاست معرفی شد.

گل محمد گل‌زی، معین مالی و اداری وزارت عدلیه روز پنج‌شنبه، 13 جوزا هنگام معرفی آقای عمرزاده به حیث رییس عدلیه ولایت کاپیسا، ضمن تبریکی این سمت برای وی در امور کاری اش آرزوی موفقیت کرد.

او گفت که رهبری وزارت عدلیه برخی تصامیم را به منظور بهبود اجراآت و عرضه خدمات موثر برای مردم در سطح ولایات، اتخاذ کرده که تغییر و تبدیل روسای عدلیه ولایات بخشی از آن است.

.

عبداللطیف مراد، والی کاپیسا نیز از رهبری وزارت عدلیه کشور به خاطر گماشتن اشخاص با تجربه و مسلکی قدردانی کرده و بر تقویت هماهنگی میان ادارات در این ولایت تاکید کرد.

رییس جدید عدلیه ولایت کاپیسا هم از اعتماد رهبری وزارت عدلیه سپاسگزاری کرده و تعهد سپرد که به مشکلات در این ریاست رسیدگی خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS