رییس عدلیه ولایت پکتیا با مدیران عمومی حقوق ولسوالی‌های این ولایت دیدار کرد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۵:۳
.

مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۱۸ ربیع‌الثانی با مدیران عمومی حقوق ولسوالی‌های این ولایت در مقر ریاست عدلیه دیدار کرد.

این نشست با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید و در آن رییس عدلیه در مورد دست‌آوردهای یک ماه گذشته، مشکلات موجود و پلان کاری ماه آینده معلومات مفصل ارایه کرد.

رییس عدلیه در این نشست به مدیران عمومی حقوق ولسوالی‌ها توصیه نمود که در راستای تحکیم و بقای نظام تلاش نموده و به نظام خدمت نمایند. وی همچنان از آنان خواست که سیرت و صورت شان را مطابق به سنت نبوی عیار نموده و احترام متقابل بین هم را مراعات نمایند.

رییس عدلیه همچنان در مورد قضایای مربوط به زمین، حفظ عرایضی که عارض تا یک ماه آن را تعقیب ننموده، منع بودن جرایم نقدی، دعواهای حقوقی و ارایه گزارش‌های هفته وار، ماهوار، ربعوار و سالانه و سایر موارد به مدیران حقوق ولسوالی‌ها هدایات لازم سپرد.

در نشست مذکور، مدیران عمومی حقوق ولسوالی‌ها مشکلات و پیشنهادهای شان را با رییس عدلیه شریک نمودند و رییس عدلیه به آن‌ها اطمینان داد که در راستای حل مشکلات و برآورده شدن پیشنهادهای آنان از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه پکتیکا و شماری از نمایندگان دفاتر رهنمای معاملات برگزار شد

 مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا با شماری از نمایندگان دفاتر رهنمای معاملات این ولایت در مقر ریاست عدلیه نشست هماهنگی برگزار کرد.

در این نشست که دیگر مسؤولان ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

۸ باب موترفروشی به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت ارزگان مسدود گردید

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت ارزگان روز یکشنبه، ۲۳ جمادی‌الثانی ۲۱ باب موترفروشی‌ را در شهر ترینکوت، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت که به رهبری مولوی خیرالله حق نما. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی ۷ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق ولایت پروان مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت به متصدیان. . .

BACK TO NEWS