رییس عدلیه ولایت فراه معرفی شد

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۴:۲۰
.

نیک محمد احمدی، رییس پیشین عدلیه ولایت قندهار که به تازگی به حیث رییس عدلیه ولایت فراه تعین گردیده، طی مراسمی از سوی معاون والی فراه به کارمندان این ریاست معرفی شد.

در این مراسم که روز دوشنبه، 24 جوزا برگزار شد،  معاون شورای ولایتی و شماری دیگر از مسوولان محلی ولایت فراه نیز حضور داشتند.

محمد داوود شیرزاد، معاون والی فراه در این مراسم ضمن تبریکی مسوولیت جدید به آقای احمدی، بر تامین عدالت و مبارزه جدی با غاصبین زمین تاکید کرد و از همکاری مقام ولایت در این راستا با ریاست عدلیه اطمینان داد.

معاون شورای ولایتی فراه نیز گفت که این شورا آماده همکاری با ریاست عدلیه به ویژه در قسمت مبارزه با غصب املاک عامه است.

رییس عدلیه فراه در صحبت‌هایش از اعتماد رهبری وزارت عدلیه سپاسگزاری کرده تاکید نمود که در قسمت تامین عدالت، شفافیت و همچنان مبارزه با غاصبان زمین از هیچ نوع تلاش دریغ نخواهد کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۲
Background image

فعالیت‌های شماری از موترفروشی‌ها در ولایت لغمان مورد نظارت گرفت

هیئت مشترک نظارت از دفاتر رهنمای معاملات تحت رهبری رياست عدلیه ولایت لغمان روز دو‌شنبه، ۲۲ ذوالحجة شماری از موتر فروشی‌ها را در این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۵
Background image

چهار باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت جوزجان مسدود گردید

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت جوزجان روز دوشنبه، ۲۲ ذوالحجة ۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات را در این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی کرد.

هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS