ریاست عدلیه بامیان نشستی را به منظور جلوگیری از افزایش کرایه جایدادها برگزار کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۱:۲۵
.

 ریاست عدلیه ولایت بامیان به منظور جلوگیری از افزایش کرایه جایدادها و انجام معاملات به صورت قانونی نشستی را با حضور شماری از مسؤولان رهنمای معاملات برگزار کرد.
این نشست روز سه شنبه، ۷ صفر المظفر به ریاست مولوی حکمت الله حقیار، رئیس عدلیه ولایت بامیان در مقر این ریاست برگزار شد و در آن درباره مشکلات مهاجرین به ویژه بلندبودن کرایه خانه‌ها و تنظیم معاملات به هدف جلوگیری از تخلفات بحث و گفتگو صورت گرفت.
رئیس عدلیه در این نشست تأکید کرد که دفاتر رهنمای معاملات و مالکان جایدادها نباید کرایه خانه را در این ولایت افزایش دهند و نیاز است در این راستا با مهاجرین همکاری صورت گیرد.
مسؤولان دفاتر رهنمای معاملات در این نشست متعهد شدند که در زمینه یافتن مسکن با مهاجرین همکاری نموده و از افزایش کرایه جلوگیری خواهند کرد. آنان همچنین برخی مشکلات شان را با رئیس عدلیه شریک ساختند و رئیس عدلیه در زمینه حل آن به آن‌ها اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

BACK TO NEWS