رئیس عدلیه ولایت ننگرهار با مسوولان ولسوالی‌ چپرهار دیدار کرد

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۰ - ۱۱:۲۵
.

مولوی محمد رئیس محمدی، رئیس عدلیه ولایت ننگرهار و هیئت همراه‌ به ولسوالی‌ چپرهار این ولایت سفر کرده و با ولسوال و مسؤولان محلی ولسوالی‌ مذکور دیدار و گفتگو کرد.

رییس عدلیه ننگرهار در جریان این دیدار درباره برخی موضوعات مربوطه صحبت نمود و بر هماهنگی بیشتر در قسمت جلوگیری از غصب زمین تاکید کرد.

او مشکلات در بخش های مدیریت‌های قضایای امارت، مساعدین حقوقی، وکلای مدافع، بنیادهای خیریه، رهنمای معاملات و عریضه نویسان را با ولسوال و مسؤولان محلی این ولسوالی‌ شریک ساخته و آنان در زمینه حل این مشکلات  اطمینان دادند.

ریاست عدلیه ولایت ننگرهار جهت هماهنگی بهتر، حل مشکلات موجود و از بین بردن موانع با دیگر مسؤولان این ولایت نیز نشست‌های هماهنگی را برگزار می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۴:۵۲
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌شنبه، ۲۹ صفر‌المظفر ۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه دوم و ناحیه سوم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.
هیئت نظارتی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۴:۴۲
Background image

نشست هماهنگی میان مسؤولان ریاست عدلیه و محکمه استیناف ولایت ننگرهار برگزار شد

نشست هماهنگی میان مسؤولان ریاست عدلیه و محکمه استیناف ولایت ننگرهار برگزار شد
مولوی محمد رئیس محمدی، رئیس عدلیه ولایت ننگرهار و هیئت همراهش روز دوشنبه،۲۴ صفر ا‌لمظفر با مولوی محبوب. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۴:۳۷
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت قندوز روز شنبه، ۲۹ صفر‌المظفر ۹ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر قندوز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی. . .

BACK TO NEWS