دیدار سرپرست وزارت عدلیه با شماری از علمای اسلامی بریتانیا

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۸ - ۱۴:۵۳
.

شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۱۲ محرم الحرام ۱۴۴۵ با تعدادی از علمای اسلامی که از بریتانیا به افغانستان آمده اند، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که در مقر وزارت عدلیه انجام شد، سرپرست وزارت عدلیه علمای مذکور را خوش آمدید گفته و به آنان در مورد نظام امارت اسلامی معلومات ارایه کرد.

سرپرست وزارت عدلیه همچنین درباره وظایف و مسوولیت‌های بخش‌های مختلف وزارت عدلیه و نیز پیشرفت‌های این وزارت در عرصه قانونگذاری بعد از پیروزی امارت اسلامی، به آنان معلومات ارایه کرد.

وی به پرسش‌های علمای مذکور نیز پاسخ داده و گفت که تمام مسلمانان جهان با هم برادر استند و مسوولیت دارند تا از نظام امارت اسلامی در افغانستان حمایت نموده و مسوولیت شان را ادا نمایند.

در اخیر علمای مذکور از پیشرفت‌ها و دست آوردهای امارت اسلامی در بخش‌های مختلف ابراز خرسندی نموده گفتند که آنچه را که در بیرون از افغانستان شنیده بودند با آنچه که از نزدیک مشاهده نمودند بسیار فرق دارد. آنان وعده کردند که واقعیت های عینی افغانستان و آنچه را که از نزدیک مشاهده نموده اند با امانت داری کامل به بیرون انتقال خواهند داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی حدود  ۱۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر هرات مورد نظارت قرارد داد.

طی این نظارت سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
Background image

۲۵ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی ۲۵ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت کنر امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت کنر  روز سه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۱ تن متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مولوی روح. . .

BACK TO NEWS