دیدار رییس هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار با سرپرست وزارت عدلیه

hakeem_admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۳ - ۱۴:۲۶
.

مولوی عبدالستار محمد، رییس هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار و مولوی سید محمد مؤمن، آمر قضایای امارت ریاست عدلیه این ولایت، روز شنبه، ۶ ذوالحجه با شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه و رییس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده، دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که در مقر وزارت عدلیه انجام شد، رییس هیأت تخنیکی ولایت ننگرهار مشکلات و چالش‌های موجود در راستای جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در این ولایت را با سرپرست وزارت عدلیه شریک نموده و از وی در زمینه خواهان همکاری گردید.

در این دیدار، سرپرست وزارت عدلیه یک سلسله هدایات را در راستای جلوگیری از غصب زمین در ولایت ننگرهار به آنان صادر نموده و در راستای حل مشکلات آن‌ها، وعده هرگونه همکاری را به آنان داد.

رییس هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار نیز وعده نمود که در راستای تعمیل هدایات سپرده شده از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد ورزید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی حدود  ۱۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر هرات مورد نظارت قرارد داد.

طی این نظارت سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
Background image

۲۵ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی ۲۵ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت کنر امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت کنر  روز سه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۱ تن متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مولوی روح. . .

BACK TO NEWS