دوسیه‌های حدود ۵۶۰۰ جریب زمین در ولایت تخار بررسی شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۳:۲۴
.

هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت تخار در نشستی دوسیه‌های نزدیک به پنج هزار و شش صد (۵۶۰۰) جریب زمین در این ولایت را مورد بحث و بررسی قرار داد.

این نشست روز یکشنبه،۱۷ربیع‌الثانی با حضور رئیس و اعضای هیئت مذکور برگزار شد و در آن دوسیه‌های مربوط به چهار هزار و هفتصد و پنجاه و چهار (۴۷۵۴) جریب زمین در ولسوالی دشت قلعه، هشت صد (۸۰۰) جریب زمین در ولسوالی درقد و ۳۲ جریب زمین در دیگر نقاط تخار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

هیئت تخنیکی درباره ۸۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی درقد فیصله کرد که زمین مذکور پس از طی مراحل در بانک زمین ثبت شود و برخی دیگر از دوسیه‌ها به کمیسیون مرکزی ارسال شود.

در این نشست همچنین شماری دیگر از موضوعات و دوسیه‌های مربوط به غصب زمین در چند ساحه ولایت تخار مورد بحث قرار گرفته و در زمینه آن‌ها تصامیم لازم اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۴:۵۲
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌شنبه، ۲۹ صفر‌المظفر ۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه دوم و ناحیه سوم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.
هیئت نظارتی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۴:۴۲
Background image

نشست هماهنگی میان مسؤولان ریاست عدلیه و محکمه استیناف ولایت ننگرهار برگزار شد

نشست هماهنگی میان مسؤولان ریاست عدلیه و محکمه استیناف ولایت ننگرهار برگزار شد
مولوی محمد رئیس محمدی، رئیس عدلیه ولایت ننگرهار و هیئت همراهش روز دوشنبه،۲۴ صفر ا‌لمظفر با مولوی محبوب. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۴:۳۷
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت قندوز روز شنبه، ۲۹ صفر‌المظفر ۹ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر قندوز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی. . .

BACK TO NEWS