تثبیت و تشخیص ۳۵۷ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۰:۱۳
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز دوشنبه، ۳ رجب المرجب با بررسی سه قطعه کادستری در ولسوالی دشت ارچی، ۳۵۷جریب زمین امارتی را تثبیت کرد.

زمین مذکور در ساحه وزیرخان ولسوالی دشت ارچی موقعیت دارد و شامل قطعات ۲۲۷، ۲۲۸ و ۲۲۹ کادستر می‌شود که هیأت آن را از نزدیک بررسی کرد.

این زمین ۳۵۷ جریب بوده که بر اساس اسناد، در سال ۱۳۵۴ هجری شمسی منحیث زمین امارتی سروی گردیده بود. هیأت تخنیکی در قسمت تکمیل دوسیه و طی مراحل آن هدایات لازم داد.

این هیأت همچنین به ساحه الچین در مرکز قندوز رفته و ۵۰۰ جریب زمین وقفی استرداد شده را به مسوولان ریاست حج و اوقاف تسلیم نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۱:۴۲
Background image

ررسی حدود ۴۸۰۰ جریب زمین در ولایت بامیان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بامیان روز دوشنبه، ۴ محرم‌الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه حدود چهار هزار و هفت‌صد و نود و نه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تشخیص حدود ۲۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

  نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، ۳ محرم‌الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست دوسیه‌ حدود‌ دو صد (۲۰۰) جریب زمین  واقع در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۱:۱۸
Background image

بررسی دوسیه‌های بیش از ۱۶۵۴ جریب زمین در ولایت بلخ

  نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۳ محرم‌الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد. 
در این نشست دوسیه‌‌های حدود یک هزار (۱۰۰۰) جریب زمین در قریه بولکوه. . .

BACK TO NEWS