تثبیت و تشخیص ۳۵۷ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۰:۱۳
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز دوشنبه، ۳ رجب المرجب با بررسی سه قطعه کادستری در ولسوالی دشت ارچی، ۳۵۷جریب زمین امارتی را تثبیت کرد.

زمین مذکور در ساحه وزیرخان ولسوالی دشت ارچی موقعیت دارد و شامل قطعات ۲۲۷، ۲۲۸ و ۲۲۹ کادستر می‌شود که هیأت آن را از نزدیک بررسی کرد.

این زمین ۳۵۷ جریب بوده که بر اساس اسناد، در سال ۱۳۵۴ هجری شمسی منحیث زمین امارتی سروی گردیده بود. هیأت تخنیکی در قسمت تکمیل دوسیه و طی مراحل آن هدایات لازم داد.

این هیأت همچنین به ساحه الچین در مرکز قندوز رفته و ۵۰۰ جریب زمین وقفی استرداد شده را به مسوولان ریاست حج و اوقاف تسلیم نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

۲ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت ننگرهار مسدود گردید

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌شنبه، ۲۵ ربیع الآخر ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ناحیه ششم شهر جلال اباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۲۹
Background image

۲ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی فعالیت‌های شماری از دارالوکاله‌ها را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

این نظارت و بررسی به روز پنجشنبه، ۲۳. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۱:۱۸
Background image

۶ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت قندوز به منظور کنترول کرایه خانه‌ها روز یکشنبه، ۲۶ ربیع الآخر ۶ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ناحیه پنجم شهر قندوز مورد نظارت قرار داد.

طی این. . .

BACK TO NEWS