تثبیت و تشخیص بیش از ۴۲ جریب زمین امارتی در ولایت لغمان

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۵:۸
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لغمان، روز یکشنبه، ۱۲ جمادی الاول با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن برخی دوسیه های مربوط به غصب زمین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، عریضه یک تن از باشندگان ولسوالی قرغه ای در مورد غصب ۲ جریب و ۱۲ بسوه زمین امارتی توسط چند تن از باشندگان این ولسوالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و  امارتی تثبیت شد و از تصرفات و عمرانات جدید در آن جلوگیری شد و از متصرفین آن اسناد ملکیت مطالبه گردید. 

هیأت مذکور همچنین ۴۰ جریب زمین ساحه تپه باستانی مربوط ریاست اطلاعات و فرهنگ را در قریه ده زیارت مرکز این ولایت تثبیت و تشخیص نموده و از متصرفین بعضی قسمت های این ساحه اسناد و مدارک شرعی مطالبه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

۶ باب موترفروشی به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت لوگر مسدود گردید

 هیئت مشترک نظارتی رهنمای معاملات ولایت لوگر روز سه‌شنبه، ۵ محرم الحرام شماری از دفاتر موتر فروشی‌ها را در این ولایت مورد نظارت قرار داد.
هیئت نظارتی مذکور که نمایندگان ریاست عدلیه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۴۶
Background image

تشخیص بیش از ۱۰۹ جریب زمین امارتی در ولایت ننگرهار

  نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۶ محرم الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه‌ بیش از یک صد و نه (۱۰۹) جریب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۹
Background image

رئیس عدلیه ولایت هرات بر همکاری جدی بنیادهای خیریه با عودت‌کنندگان تاکید کرد

 مولوی یارمحمد جانان خادمی، رئیس عدلیه ولایت هرات روز یکشنبه، ۳ محرم الحرام با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه این ولایت نشستی هماهنگی را در مقر ریاست عدلیه برگزار کرد.

در این نشست،. . .

BACK TO NEWS