برگزاری نشست هیأت تخنیکی ولایت لغمان و دیدار هیأت با والی این ولایت

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۴ - ۱۲:۲۲

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لغمان، روز سه شنبه، ۳ ذوالقعده با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و هیأت مذکور با والی این ولایت نیز دیدار و گفتگو نمود.

در نشست هیأت تخنیکی، عریضه اهالی قریه‌های لوگار و توپاک درباره تعیین سرحد میان ولایت‌های نورستان و لغمان که به هیأت راجع شده بود، بررسی شده و فیصله شد که هیأت با والی این ولایت در این باره گفتگو نموده و از وی طالب هدایت گردد.

در این نشست همچنان، دوسیه تعمیر اداری سابق مستوفیت مورد بررسی قرار گرفت و وکیل و متصرف ساحه مذکور نیز در جلسه حضور یافتند. آنان ساحه مذکور را ملکیت شخصی خود دانسته، گفتند که این ساحه در زمان حکومت داکتر نجیب الله بدون استملاک از ایشان گرفته شده است و آنان خواهان زمین و یا بدیل استملاک آن شدند.

هیأت مذکور درباره دوسیه حقوقی دو باشنده ساحه کوته طور در مرکز که خانه‌های شان در بین پارک تفریحی واقع شده، بحث کرده و سخنان آنان را شنید و فیصله کرد که ساحه از نزدیک مشاهده شده و اسناد بالای آن تطبیق شود. موضوع دوسیه غصب نمرات رهایشی بین اشخاص دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفت و دو طرف دعوا به جلسه خواسته شدند و سخنان آنان شنیده شد.

هیأت مذکور روز چهارشنبه، ۴ ذوالقعده با والی این ولایت هم دیدار کرده و درباره فعالیت‌های هیأت تخنیکی به وی معلومات داد. والی به هیأت تخنیکی وظیفه داد تا تمام زمین‌های غصب شده در سطح ولایت لغمان را تثبیت و استرداد نمایند و نیز وعده هرگونه همکاری با هیأت مذکور را داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS