برگزاری نشست هماهنگی ریاست مساعدت‌های حقوقی با مقامات ولسوالی سروبی ولایت کابل

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۷ - ۱۳:۴۸
.

مولوی حافظ عبدالصمد عمری، رییس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه، روز سه شنبه، ۲۴ ذوالقعده نشستی را به منظور حل مشکلات، تبیین برنامه‌ها و ایجاد روابط کاری خوب، با مقامات ولسوالی سروبی ولایت کابل برگزار کرد.

در این نشست، الحاج مولوی میر احمد طارق، ولسوال سروبی، مفتی صاحب محکمه، قوماندان امنیه، مسوول استخبارات، رییس شورای علما، مسوولین ارشاد و دعوت، معارف، حقوق، امور قریه جات، اراضی و سایر ادارات، حضور داشتند.

در این نشست، رییس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه هدف از برگزاری این نشست را تشریح نموده، گفت که وزارت عدلیه پل ارتباطی میان ادارات امارت اسلامی و رعیت است که از یک طرف می‌خواهد قوانین، فرامین و اصول امارت اسلامی به وجه احسن تطبیق شده و از سوی دیگر حقوق رعیت از طرف ادارات تامین شود.

رییس مساعدت‌های حقوقی همچنان گفت که مساعدت حقوقی از طریق توظیف مساعد حقوقی (وکیل مدافع رایگان) برای اشخاص مظنون، متهم، محکوم علیه و مجنی علیه که بی بضاعت باشند و تدویر برنامه های آگاهی دهی حقوقی در ادارات و محلات برای اتباع کشور ارایه می‌گردد.

ولسوال سروبی از برنامه‌ها و اهداف کاری ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه تمجید کرده  و وعده سپرد که تمامی ادارات محلی این ولسوالی با کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی همکاری‌های لازم خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS