برگزاری نشست‌های هیأت‌های تخنیکی ولایات دایکندی و ننگرهار

hakeem_admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ - ۱۵:۱۳
.

نشست‌های هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات دایکندی و ننگرهار با حضور رییسان و اعضای این هیأت‌ها برگزار شد و در راستای جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در این ولایات، اقدامات عملی نیز صورت گرفت. 

در نشست هیأت تخنیکی ولایت دایکندی در مورد سه قطعه زمین واقع در قریه سر نیلی که قبلا امارتی تثبیت شده بود، بحث شده و بر تحقیقات بیشتر در مورد یک قطعه آن که مورد ادعای مالکیت یک شخص قرار دارد، تاکید صورت گرفت.

در این نشست، بر حضور رییسان ادارات عضو در جلسات هیأت و خودداری از معرفی نماینده‌هایی که از قضایا اطلاع ندارند، تاکید صورت گرفت.

.

در این نشست همچنان در مورد املاک غصب شده آمریت مهاجرین بحث شده و بر مطالبه دوسیه و نماینده با صلاحیت این آمریت فیصله صورت گرفت. هیأت به ساحه مذکور رفته و ساحات غصب شده شهرک مهاجرین را بررسی کرد و به تیم‌های سروی و بررسی در زمینه هدایات لازم سپرد.

در همین حال، هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار یک تعداد خانه‌های آباد شده از سوی زورمندان در ساحه فامیلی‌های سیاف را تخریب کرد.

زمین این ساحه که ۲۸۶۱ جریب می‌با‌شد، قبلاً امارتی تثبیت شده بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS