بررسی زمین‌‎های تحت دعوا در ولسوالی‌های جانی‌خیل و خوشامند ولایت پکتیکا توسط هیأت تخنیکی

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۴ - ۹:۶
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیکا طی دو روز گذشته (۶ و ۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۵) به ولسوالی‌های جانی‌خیل و خوشامند این ولایت رفته و زمین‌های امارتی و تحت دعوا در این دو ولسوالی را بررسی نمود.

هیأت تخنیکی نخست از ساحات هستی و جمجمه ولسوالی جانی‌خیل بازدید کرده و دعوای اقوام ساکن ساحات مذکور بالای یک دشت عامه در این ساحه را بررسی نمود. اقوام مذکور بالای بوته‌ها در این دشت دعوا داشتند و مشخص شد که زمین مذکور امارتی است و فیصله شد که به جانبین استعلام توزیع شود.

هیأت تخنیکی همچنان دعوای اقوام بابوخیل و سلیمانخیل بالای یک دشت بزرگ در ولسوالی جانی خیل را بررسی کرده و ساحه را از نزدیک مشاهده نمود. هیأت مذکور فیصله کرد که از جانبین طی استعلام اسناد مطالبه شود و بعد از ملاحظه اسناد، زمین مطابق اصول به آنان اجاره داده شود.

از طرفی هم هیأت تخنیکی به ساحه جیگان ولسوالی خوشامند رفته و دعوای مردم جیگان و خوشامندوال بالای زمین را مورد بررسی قرار داد. هیأت ساحه را مشاهده کرده و هیچ یک از جانبین اسناد شرعی ارایه نکرده و فقط یک فیصله خط شرعی به هیأت ارایه شد.

هیأت تخنیکی فیصله کرد که به دو طرف استعلام توزیع شود و سپس موضوع با کمیسیون مرکزی شریک شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS