بازدید و بررسی هیأت نظارتی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت نیمروز

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۰ - ۱۱:۲۰
.

هیأت نظارتی وزارت عدلیه به ریاست مولوی سید حبیب الحبیب، رییس وکلای مدافع این وزارت و با عضویت مولوی رحمت الله حقانی، رییس مساعدت‌های حقوقی، مولوی محمد یاسین حقانی، رییس امور جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی و سایر اعضای مسلکی وزارت عدلیه، روز چهارشنبه، ۲۶ ربیع الاول از ریاست عدلیه ولایت نیمروز بازدید کرد.

این هیأت با رییس عدلیه ولایت نیمروز و کارمندان این ریاست دیدار نموده و از بخش‌های مختلف ریاست مذکور بازدید کرد. هیأت مذکور به مشکلات و خواسته‌های کارمندان این ریاست گوش داده و به منظور حل آن هدایات لازم سپرد.

هیأت مذکور به مسوولین ریاست عدلیه وعده نمود که مشکلات آنان را با مقامات ولایت نیمروز و وزارت عدلیه شریک نموده و در راستای حل آن از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد.

این هیأت همچنین با والی ولایت نیمروز و سایر مقامات این ولایت دیدار کرده و مشکلات ریاست عدلیه با بعضی از ادارات محلی این ولایت را با آنان شریک نمود و خواهان همکاری مقامات و مسوولین محلی این ولایت با ریاست عدلیه شد.

والی نیمروز و سایر مسوولین محلی این ولایت نیز از هرگونه همکاری در راستای حل مشکلات ریاست عدلیه این ولایت به هیأت مذکور اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

۶ باب موترفروشی به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت لوگر مسدود گردید

 هیئت مشترک نظارتی رهنمای معاملات ولایت لوگر روز سه‌شنبه، ۵ محرم الحرام شماری از دفاتر موتر فروشی‌ها را در این ولایت مورد نظارت قرار داد.
هیئت نظارتی مذکور که نمایندگان ریاست عدلیه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۴۶
Background image

تشخیص بیش از ۱۰۹ جریب زمین امارتی در ولایت ننگرهار

  نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۶ محرم الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه‌ بیش از یک صد و نه (۱۰۹) جریب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۹
Background image

رئیس عدلیه ولایت هرات بر همکاری جدی بنیادهای خیریه با عودت‌کنندگان تاکید کرد

 مولوی یارمحمد جانان خادمی، رئیس عدلیه ولایت هرات روز یکشنبه، ۳ محرم الحرام با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه این ولایت نشستی هماهنگی را در مقر ریاست عدلیه برگزار کرد.

در این نشست،. . .

BACK TO NEWS