بازدید هیأت تخنیکی ولایت میدان وردک از برخی ساحات در ولسوالی سیدآباد این ولایت
هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت میدان وردک روز دوشنبه، ۱ ذوالحجه به ولسوالی سیدآباد این ولایت رفته و از برخی ساحات در این ولسوالی بازدید کرد.
هیأت مذکور بعد از دیدار با مقامات محلی این ولسوالی به ساحات دلوری، شش قلعه، غلام محىالدين، خار لورى رفته و آن را بررسی کرد. زمینهای امارتی تحت تصرف یک شخص دیگر نیز در این ساحات بررسی شد. وی خواهان اجازه برمه کاری در ساحه مذکور شده بود که از طرف هیأت به وی اجازه داده نشد.
هیأت تخنیکی، ساحه امارتی تحت تصرف یک شخص دیگر را نیز بررسی کرده و کار حفر چاه در آن را متوقف نمود. هیأت مذکور به وی هدایت داد که از کار در این زمین خودداری کند. این هیأت زمین تحت تصرف یک شخص دیگر در ساحه غلام محیالدین که قسمتی از آن دشت امارتی است و زمین تحت تصرف چند شخص دیگر را نیز بررسی کرده و اجازه حفر چاه در آن را نداد.
مردم محل از هیأت تخنیکی خواستند که دشتی به نام (سری) در این ساحه را نیز بررسی کند. آنان گفتند که این دشت امارتی است.
