از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت فاریاب امتحان اخذ شد

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵

 ریاست عدلیه  ولایت فاریاب  روز سه‌شنبه، ۲۲ شعبان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۶ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان ریاست عدلیه به اشتراک کنندگان از شفاف ‌بودن پروسه امتحان اطمینان داده و افزودند که  جواز قانونی فعالیت عریضه نویسی به عریضه نویسان واجد شرایط توزیع خواهد شد.
وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم از متقاضیان جواز عریضه نویسی امتحان اخذ می‌نماید تا به افراد شایسته و با استعداد به صورت قانونی و اصولی جواز توزیع شود و نیز در کارهای مردم سهولت ایجاد گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۴:۲۹
Background image

وزارت عدلیه طی یک ماه گذشته بیش ۶۰ باب دفتر رهنمای معاملات را مورد نظارت قرار داد

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه طی ماه صفر المظفر سال جاری ۶۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۴:۱۶
Background image

طی یک هفته گذشته ۲۹ باب دارالوکاله مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه طی هفته گذشته فعالیت‌های ۲۹ دارالوکاله را در ناحیه دوم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.
طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا، مُهرها، لوحه‌ها. . .

BACK TO NEWS