از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت غزنی امتحان اخذ شد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۵
.

 ریاست عدلیه  ولایت غزنی  روز پنجشنبه، ۱۸ رجب المرجب برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۹ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مسؤولان ریاست عدلیه به اشتراک کنندگان از شفاف‌بودن پروسه امتحان اطمینان داده و افزود که  جواز قانونی فعالیت عریضه نویسی به عریضه نویسان واجد شرایط توزیع خواهد شد.

وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم از متقاضیان جواز عریضه نویسی امتحان اخذ می‌نماید تا به افراد شایسته و با استعداد به صورت قانونی و اصولی جواز توزیع شود و نیز در کارهای مردم سهولت ایجاد گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه روز چهار‌شنبه، ۲۴ ذوالحجة فعالیت‌های ۹ دارالوکاله را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی مشترک به رهبری رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌یکشنبه، ۲۸ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ولسوالی خوگیانی این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

دو باب دفتر رهنمای معاملات در نیمروز به دلیل تخلفات مسدود شد

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز ‌دوشنبه، ۲۹ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای فعالیت، قانونی. . .

BACK TO NEWS