ارایه مساعدت های حقوقي برای ۴۶ تن طی یک ماه گذشته

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ - ۹:۴۴

ریاست مساعدتهای حقوقی وزارت عدلیه در جریان ماه شعبان، برای ۴۶ تن از مظنونین و متهمین بی بضاعت در قضایای جزایی و مدنی مساعدت‌های حقوقی ارایه کرده است.

ریاست مذکور طی این مدت در زمینه ارایه مشوره‌های حقوقی نیز برای ۱۴ تن در بخشهای مختلف مشوره حقوقی ارایه کرده است.

این ریاست همچنین در جریان ماه شعبان ۱۳ بار در مدارس، مساجد، مکاتب، ناحیه‌ها و حوزه های پولیس برنامه های آگاهی حقوقی عامه برگزار کرده که در نتیجه آن درباره موضوعات مختلف حقوقی برای ۵۰۰ تن از اتباع کشور آگاهی حقوقی ارایه شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS