ارایه آگاهی حقوقی برای بیش از ۲۹ هزار تن طی یک ماه گذشته

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۲:۲۱
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ولایات طی ماه رجب المرجب سال روان با برگزاری حدود ۱۸۰ برنامه، برای ۲۹ هزار و ۲۶۸ تن از شهروندان آگاهی حقوقی ارایه کرده‌اند.
این برنامه‌ها در ۲۸ ولایت کشور به شمول مرکز برگزار شده و طی آن ۵ هزار و ۸۹۶ تن در بلخ، ۴ هزار و ۸۵۴ تن در هرات،  ۲ هزار و ۴۰۸ تن در غزنی و متباقی در دیگر ولایت‌ها از این برنامه‌ها مستفید شده‌اند.
در این برنامه‌ها در رابطه به حقوق مظنون و متهم، تربیت فرزندان در پرتو احکام شریعت اسلامی، حقوق والدین بر فرزندان از نظر شریعت اسلامی، مواد مخدر و احکام آن در شریعت اسلامی، جلوگیر از غصب و دیگر موضوعات مهم اگاهی‌دهی صورت گرفته است.
اعضای مسلکی بخش مساعدت‌های حقوقی در مرکز و ولایات در این برنامه‌ها همچنین به پرسش‌های اشتراک کنندگان پاسخ داده و در خصوص موضوعات مختلف به آنان مشوره‌های حقوقی ارایه کرده اند.
وزارت عدلیه برنامه‌های اگاهی‌دهی حقوقی را به شمول مرکز در تمام ولایات کشور برگزار می‌کند و هدف آن این است که مردم درباره حقوق، وجایب و مکلفیت‌های خویش آگاهی حاصل کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS