وزیر عدلیه در مراسم فراغت فاضلان تخصص افتاء و قضاء جامعه عبدالله بن مسعود رضی الله عنه اشتراک و سخنرانی کرد

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۰:۷
.

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز دوشنبه، ۲۹ رجب المرجب در مراسم فراغت فاضلان تخصص افتاء و قضاء جامعه عبدالله بن مسعود رضی الله عنه که در پوهنتون کابل برگزار شده بود اشتراک و سخنرانی نمود.
در این مراسم شماری دیگر از وزیران و مقام‌های امارت اسلامی نیز اشتراک داشتند و وزیر عدلیه در آن بر اهمیت علم و تقوا تأکید کرد. او به فاضلان توصیه کرد که بعد از تحصیلات تخصصی، مسؤولیت‌های بعدی خود را با دیانت و صداقت انجام دهند.
وی افزود که هدف قربانی افغان‌ها در دو دهه، برپایی نظام شرعی و اسلامی بود و اکنون که نظام شرعی داریم باید تقدس مسلک و نظام را حفظ کنیم. او تصریح کرد که امروز نیز همه باید برای حفظ نظام قربانی بدهیم و در صورت ضرورت از هرچیزی که داریم بگذریم.
وزیر عدلیه امارت اسلامی در بخشی دیگر از سخنانش گفت که در حال حاضر، نظام اسلامی افغانستان مثالی دیگر در تمام روی زمین ندارد. وی اضافه کرد که اقتصاد کشور روز به روز در حال بهتر شدن است و کارهای انکشافی نیز در سراسر کشور جریان دارد.
محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی از فاضلان و مسؤولان نظام خواست که در اعمال و رفتار خود محتاط باشند چون اعمال خطای یک عالم یا یک مسؤول نه تنها به حیثیت خودش بلکه به حیثیت مدرسه، مسجد و نظام صدمه می‌رساند.
در این مراسم وزیران تحصیلات عالی و امر بالمعروف و نهی عن المنکر، رئیس شورای علمای کابل و مسؤولان جامعه عبدالله بن مسعود رضي الله عنه نیز درباره ارزش علم و عمل مطابق آن صحبت کردند و از فارغان خواستند که از علم خود در راستای پیشرفت و ترقی افغانستان و تعلیم نسل‌های بعدی استفاده کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۱:۲۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه روز یکشنبه، ۱۹ رمضان فعالیت‌های ۱۰ دارالوکاله‌ را در ناحیه دوم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا، مهرها،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۱:۱۵
Background image

وزارت عدلیه طی یک ماه گذشته ۱۹ دفتر رهنمای معاملات را به دلیل تخلفات و فعالیت غیر قانونی مسدود کرده است

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، طی ماه دلو سال جاری ۱۴۹ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر کابل نظارت و بررسی کرده‌است.

طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۱:۳
Background image

۸۵ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات طی هفته جاری حدود ۸۵ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته‌های. . .

BACK TO NEWS