تثبیت و تشخیص بیش از ۱۹ هزار جریب زمین امارتی در ولایت ارزگان

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ - ۱۴:۳۰
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ارزگان روز پنجشنبه، ۸ رجب المرجب با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.

در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه‌‌های نوزده هزار و سه صد (۱۹۳۰۰) جریب زمین در قریه آب پردی مربوط مرکز این ولایت و ساحه کوتل ولسوالی چوره مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نتیجه ساحات مذکور امارتی تثبیت و تشخیص گردید.

هیئت فیصله کرد که دوسیه‌های زمین‌های مذکور به منظور فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی ارسال گردد.

در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در سطح ولایت ارزگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۵
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت لغمان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت لغمان طی دو روز گذشته ۱۳ باب دارالوکاله‌ را در این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی این نظارت دفاتر، جوازنامه‌ها،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۳
Background image

برنامه آموزشی به منظور بلند بردن ظرفیت مسلکی عریضه نویسان در ولایت هرات برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب برنامه آموزشی تحت عنوان اصول عریضه نویسی را برای شماری از عریضه نویسان شهر هرات برگزار کرد.
در این برنامه که مسؤولان محاکم استیناف و شهری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۴۰
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص و خدمت به مردم تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در نشست شورای رهبری این وزارت تأکید کرد که هر کارمند و مسؤول این وزارت با اخلاص و نیت خدمت به مردم و تقویت نظام کار کند.

. . .

BACK TO NEWS