برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۱:۳۷
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس، روز دوشنبه، ۱ ذوالحجه با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست، دعوای اقوام ملمنجی و کندلان در رابطه به غرس نهال‌های پسته از سوی یک طرف بالای زمین تحت دعوا، بررسی شد و هیأت از دو طرف دعوا اسناد و مدارک شرعی مطالبه کرد. هیأت مذکور، استفاده مالکانه از این زمین را ممنوع کرده و تطبیق اسناد بالای آن را الی رفتن این هیأت به ساحه معطل قرار داد.

در این نشست، موضوع دو شخص دیگر در قریه ملمنجی و همچنین موضوع یک قطعه زمین یک شخص در ساحه تنگی بزبای ولسوالی بالامرغاب بررسی شده و فیصله شد که هیأت ساحات را از نزدیک مشاهده کند.

در همین حال بر بنیاد گزارش سفر هیأت تخنیکی به ولسوالی جوند که هفته گذشته انجام شد، این هیأت منطقه چاهک واقع ریگی کوریچ این ولسوالی را بررسی کرده و لایحه علفچرهای عامه را در ساحه مذکور تطبیق نمود.

هیأت تخنیکی همچنین منازعه اقوام عباسی، ششمنی و تایمنی را بررسی کرده و با مسوولان محلی ولسوالی‌های قادس و جوند و بزرگان اقوام مذکور دیدار کرد. بزرگان اقوام گفتند که اراضی شخصی شان تحت ساحه علفچر عامه قرار گرفته است. هیأت مذکور طی استعلام از آنان اسناد و مدارک شرعی مطالبه نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS