۹۲۲ جریب زمین در ولایت کاپیسا امارتی تثبیت شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۰:۵۹
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کاپیسا نشست شان را با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار کرده و با اهالی دشت ریگ روان و قلعه سرکاری ولسوالی کوهبند این ولایت دیدار کردند.

هیأت مذکور به اهالی این ساحات درباره فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله و مقرره مربوط معلومات داده و از اهالی مذکور در رابطه به زمین‌هایی که ادعای مالکیت دارند، اسناد مطالبه کرد تا مورد بررسی قرار گیرد.

بر بنیاد گزارش، هیأت تخنیکی کار عملی خویش را در دشت ریگ روان تکمیل و مشخص نموده که زمین‌های امارتی در این ساحه بیشتر از ارقام ثبت شده در دفاتر می باشد.

در ساحه مذکور در حدود ۹۲۲ جریب زمین از طرف هیأت امارتی تثبیت گردیده که ۲۴۷ جریب آن مربوط به قبرستان، مساجد، مدارس، کلینیک، پارک و جمنازیوم ورزشی بوده و ۱۷۵ جریب دیگر آن توسط ۱۵۹ نفر غصب گردیده و بالای آن خانه اعمار شده است. ۵۰۰ جریب زمین مذکور که توسط بعضی افراد غصب شده بود، رسماً استرداد شده و به اداره اراضی تسلیم داده شد.

.

در همین حال، هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان از برخی ساحات در این ولایت بازدید کرده و زمین‌های امارتی را در آن تثبیت کرد.

هیأت مذکور از گراری اول قسمت دوم ولسوالی بگرام بازدید و بررسی کرده و ۳۷۴.۶ جریب زمین را امارتی تثبیت کرد. در قسمت دوم ولسوالی بگرام برخی قطعات تحت تصرف قوم گادی قرار گرفته که ۱۹۵.۱۷ جریب زمین امارتی در این قطعات نیز شامل می باشد.

در قسمت دوغ آباد این ساحه نیز ۱۲۳.۸۷ جریب زمین امارتی از سوی اقوام نکاح خیل و گران شاخ غصب شده و بالای آن خانه ها و تاسیسات زراعتی ساخته شده است.

.

علاوه بر این، نشست هیأت تخنیکی ولایت لوگر با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره دوسیه مسترد شده از سوی وزارت عدلیه که در آن اسناد ساحه هونی سفلا مربوط مرکز لوگر جا به جا شده بود، بحث صورت گرفت.

در این نشست، فیصله شد که یک تیم به رهبری رییس حج و اوقاف به ساحه رفته و زمین‌های غصب شده را که در آن تاسیسات ساخته شده بررسی و مشخصات آن را در جدول درج کند تا دوباره به کمیسیون فرستاده شود.

همچنان فیصله شد، اداراتی که زمین‌های شان غصب شده، به صورت کتبی به هیأت تخنیکی درباره زمین‌های شان معلومات ارایه کنند. درباره پلان سال ۱۴۰۲ نیز بحث شده و فیصله شد که در نشست آینده پلان مذکور به کمیسیون سپرده ‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه پکتیکا و شماری از نمایندگان دفاتر رهنمای معاملات برگزار شد

 مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا با شماری از نمایندگان دفاتر رهنمای معاملات این ولایت در مقر ریاست عدلیه نشست هماهنگی برگزار کرد.

در این نشست که دیگر مسؤولان ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

۸ باب موترفروشی به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت ارزگان مسدود گردید

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت ارزگان روز یکشنبه، ۲۳ جمادی‌الثانی ۲۱ باب موترفروشی‌ را در شهر ترینکوت، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت که به رهبری مولوی خیرالله حق نما. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی ۷ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق ولایت پروان مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت به متصدیان. . .

BACK TO NEWS