حدود ۵۶۰۰ جریب زمین در ننگرهار و لوگر امارتی تشخیص شد

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۲ - ۱۵:۲۵

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار از ساحه گمبیری ولسوالی کوزکنر این ولایت بازدید کرده و ۴ هزار جریب زمین را امارتی تشخیص نمود. هیأت مذکور از مردم محل خواست تا از غصب زمین در این ساحه دست بردارند.

علاوه بر این، هیأت‌های تخنیکی پنج ولایت دیگر نیز نشست‌های‌شان را برگزار کرده و از ساحات غصب شده در آن ولایات بازدید نمودند.

هیأت تخنیکی ولایت زابل، دعوی میان شاروالی قلات و دو تن از اشخاص در ساحه نمره‌های نو را بررسی نموده و از ساحه تبسخر بازدید کردند. هیأت مذکور از جانبین دعوی اسناد مطالبه کرده و درباره راه‌های حل این قضیه بحث نمودند.

.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت لغمان موضوع غصب زمین‌های امارتی در سه ساحه این ولایت بررسی گردید. در مورد ۹۶ جریب زمین در ساحه کاکس ولسوالی قرغه‌ای فیصله شد که به منظور تثبیت این زمین از وزارت زراعت معلومات خواسته شود. همچنین در مورد ۱۲۰ جریب زمین که قوم جبارخیل در این ولایت غصب کرده‌ فیصله شد که زمین‌های مذکور به اجاره داده شود. همچنان، در مورد ۸۶ جریب زمین در ساحه زنگوری نیز تصمیم گرفته شد که هیأت ساحه را از نزدیک بررسی کرده و بعد از تثبیت آن را به اجاره بدهد.

1

در این نشست برای بررسی ساحات غصب شده در ولسوالی‌ها نیز هیأت تعیین شد. هیأت تخنیکی همچنین از ساحه شگی قلعه قریه عمرزی بازدید کرده و کارهای ساختمانی مردم در زمین‌های امارتی را متوقف و متخلفین آن را به ارگان‌های امنیتی معرفی نمودند.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت پکتیا پلان کاری برای دوشنبه آینده طرح گردید و فیصله‌ شد که در مورد فرمان امیرالمومنین حفظه الله و غصب زمین از طریق مساجد و رسانه‌های صوتی و تصویری تبلیغ شود. همچنان فیصله شد که از ادارات در مورد جایدادها و ملکیت‌های شان معلومات خواسته شود و یک مجلس بزرگ با حضور بزرگان اقوام سراسر این ولایت برگزار و در مورد مقرره و غصب زمین آگاهی داده

1

شود.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت هلمند اسناد یک شخص که بالای یک قطعه زمین ادعای ملکیت داشت، بررسی شده و مشخص گردید که اسناد مذکور قباله نبوده بلکه ابرا خط می باشد.

1

هیأت تخنیکی ولایت لوگر از دشت‌های قریه‌های ناظر و ملک و قریه زرغون شهر ولسوالی محمدآغه این ولایت بازدید کرده و با بزرگان و متنفذین محلی دیدار کرد. در دشت ناظر قلعه ۴۰۰ جریب زمین و در زرغون شهر نیز ۱۲۰۰ جریب زمین دولتی تثبیت شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۱۴
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیا بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز پنج‌شنبه، ۲۹ صفر المظفر به ولایت پکتیا سفر کرد.

مع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۴
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیکا بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز چهارشنبه، ۲۸ صفرالمظفر به ولایت پکتیکا سفر کرد.

مع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۰
Background image

بر افراشتن پرچم‌های سفید به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در صحن وزارت عدلیه

 وزارت عدلیه پرچم‌های سفید امارت اسلامی را به مناسبت پنجمین سالگرد فتح مبین و پیروزی امارت اسلامی، در صحن این وزارت بر افراشت.

این پرچم‌ها که شامل یک پرچم بزرگ و دیگر پرچم‌های متوسط می. . .

BACK TO NEWS