۱۲ دارالوکاله‌ها در ولایت لغمان مورد نظارت قرار گرفت

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۳:۵۲
.

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت لغمان روز دوشنبه، ۱۳ ربیع الآخر ۱۲ باب دارالوکاله‌ را در این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی این نظارت دفاتر، جوازنامه‌ها، لوحه‌ها و دیگر اسناد دارالوکاله‌های مذکور را بررسی نمود.
هیئت مؤظف نواقص این دارالوکاله‌ها را مشخص نموده و در زمینه رفع مشکلات و نواقص به متصدیان آن‌ها توصیه‌های لازم ارایه کرد.
ریاست عدلیه ولایت لغمان به صورت منظم بخش‌های مربوطه را در این ولایت مورد نظارت قرار می‌دهد تا از فعالیت‌های غیرقانونی جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۴:۵۱
Background image

پنجمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع با حضور صدها متقاضی برگزار شد

 وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان پنجمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک صدها تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

این امتحان روز سه شنبه، ۲۱ ربیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۱
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رئیس کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی موضوعات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۴
Background image

۶ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی فعالیت‌های شماری از دارالوکاله‌ها را در ناحیه دوم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

این نظارت و بررسی به روزهای پنجشنبه و. . .

BACK TO NEWS