وزیر عدلیه با شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل دیدار و گفتکو کرد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۳ - ۱۴:۵۵
.

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی با آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار امروز دوشنبه، ۱۸ محرم الحرام در مقر وزارت عدلیه صورت گرفت و دو جانب در آن درباره تقویت روابط، همکاری‌های دوجانبه و پیشرفت‌های اخیر افغانستان در عرصه‌های مختلف به ویژه در بخش قانون‌گذاری بحث و گفتگو شد.

وزیر عدلیه در این دیدار افغانستان و اندونیزیا را دو کشور دارای مشترکات دینی و فرهنگی خواند و تصریح کرد که روابط و همکاری‌ها میان کشورهای اسلامی باید در سطحی باشد که همه آن‌ها یک کشور تصور شود.

او در مورد پیشرفت‌های افغانستان پس از حاکمیت امارت اسلامی به ویژه در تأمین عدالت و قانون‌گذاری نیز صحبت کرد و افزود که ده‌ها عنوان قانون تا کنون از منابع معتبر فقهی تخریج گردیده است.

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی گفت که اساس تمامی قوانین ما قران کریم و سنت نبوی است.

آقای نندا ایوالیست، شارژدافیر سفارت اندونیزیا در کابل در این دیدار پیشرفت‌ها در عرصه قوانین و سایر بخش‌ها را مهم خواند و گفت که کشورش آماده همکاری‌های بیشتر با امارت اسلامی است.

وی روابط حسنه میان اندونیزیا و افغانستان را ضروری عنوان کرد و تأکید کرد که در دوره مأموریتش به عنوان نماینده دیپلماتیک اندونیزیا در کابل، تلاش خواهد کرد که روابط و همکاری‌های کشورش در بخش‌های مختلف با افغانستان را گسترش دهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS