نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه و بنیادهای خیریه در ولایت پکتیا برگزار شد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۱۲
.

 مولوی فاتح‌الله فاتح، رئیس عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۱۶ جمادی‌الثانی نشست هماهنگی را با شماری از نمایندگان بنیادهای خیریه ولایت مذکور در مقر این ریاست برگزار کرد.

رئیس عدلیه طی سخنان خود در این نشست تأکید کرد که بنیادهای خیریه باید فعالیت‌های ‌شان را مطابق قوانین و اصول انجام دهند. او همچنان از بنیادهای خیریه خواست که گزارش‌های فعالیت‌های‌شان را با ریاست عدلیه شریک سازند و کمک‌ها را به افراد مستحق و بی‌بضاعت توزیع نمایند.

رئیس کار و امور اجتماعی پکتیا نیز در این نشست حضور داشت و طی سخنانش بر نقش بنیادهای خیریه در حل مشکلات اجتماعی اشاره نموده و این نقش را مهم عنوان نمود.

در عین حال نمایندگان بنیادهای خیریه  در این نشست نظریات، مشکلات و پیشنهادهای‌ شان را با ریاست عدلیه شریک ساختند و مسؤولان ریاست عدلیه در زمینه همکاری لازم و حل مشکلات به آنان اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS