سفر اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت دایکندی به سه ولسوالی این ولایت

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۱ - ۱۳:۲۷
.

تیم موظف هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت دایکندی در هفته گذشته به ولسوالی‌های شهرستان و میرامور رفته و با مقامات محلی ولسوالی‌های مذکور نشست برگزار کرد.

در این نشست درباره فرامین امیر المومنین حفظه الله، وظایف هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین، متحد المال‌ها و همکاری مقامات ولسوالی‌ها با هیأت تخنیکی صحبت شد.

ولسوالان و دیگر مقامات محلی دو ولسوالی در این نشست از همکاری همه جانبه با هیأت تخنیکی و واحدهای سومی هیأت که در ولسوالی‌ها ایجاد شده، اطمینان دادند. همچنین یک تعداد دوسیه‌های مربوط به این ولسوالی‌ها که به هیأت راجع شده بود، بررسی شد.

تیم موظف روز شنبه، ۲۱ ذوالقعده به ولسوالی پاتوی دایکندی سفر کرده و کمیته متشکل از واحدهای سومی را غرض همکاری با هیأت تخنیکی ایجاد نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۴۹
Background image

۵ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی طی هفته گذشته فعالیت‌های ۳۲ دارالوکاله را در ناحیه نهم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، مهرها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۳۹
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت غزنی مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت غزنی طی هفته جاری ۶ باب دفاتر رهنمای معاملات و ۱۳ بلاک رهایشی را در برخی از مناطق شهر غزنی مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت چگونگی معاملات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه و شاروالی ولایت غزنی برگزار شد

 نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه و شاروالی ولایت غزنی روز سه‌شنبه، ۲۸ ربیع الآخر با حضور رئیسان و مسؤولان مربوطه هردو ریاست در مقر ریاست شاروالی برگزار شد.
مولوی مطیح‌الحق عثمان، رئیس. . .

BACK TO NEWS