سرپرست وزارت عدلیه بر بررسی دقیق اسناد زمین‌های غصب شده تاکید کرد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۷ - ۱۰:۵۸

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل روز یکشنبه، ۱ جمادی الثانی به ریاست شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه و رییس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده در مقر این وزارت برگزار شد.

اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل در این نشست نخست گزارش فعالیت‌های انجام شده این هیأت را با سرپرست وزارت عدلیه شریک ساختند.

بر بنیاد گزارش، این هیأت ساحات غصب شده در شهرک‌های ملاتره خیل، حاجی نبی (امید سبز)، ملا جاوید، طلایی و المصور و ساحه گوسفند دره و ولسوالی‌ چهارآسیاب کابل را مورد بررسی قرار داده‌ است. در این نشست درباره آغاز روند تصفیه در ساحات یادشده یک سلسله تصمیمات مهم اتخاذ گردید.

سرپرست وزارت عدلیه در این نشست طی سخنانش به اعضای هیأت تخنیکی ولایت کابل، آنان را به اخلاص، قاطعیت و جدیت در کار توصیه کرد.

او گفت که هیأت به کار در ساحاتی که امور مردم بیشتر به آن وابسته است و بررسی و تصفیه آن بسیار ضروری است، اولویت بدهند. وی همچنین بر بررسی دقیق اسناد توسط هیأت و رفتار نیک آنان با مردم تاکید کرد.

سرپرست وزارت عدلیه پیشنهادهای اعضای هیأت تخنیکی را نیز شنید و به آنان اطمینان داد که کمیسیون همیشه در خدمت آن‌ها خواهد بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

۱۶ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت قندوز روز چهارشنبه، ۱۳ محرم الحرام ۱۶ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر قندوز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
هیئت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۳:۶
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ناحیه چهارم شهر کابل نظارت صورت گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی فعالیت‌های شماری از دارالوکاله‌ها را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.
این نظارت و بررسی روز دوشنبه، ۱۱ محرم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۵۹
Background image

بررسی حدود ۹۷۵ جریب زمین امارتی در ولایت جوزجان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت جوزجان روز یکشنبه، ۱۰ محرم الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست  در مورد دوسیه حدود نه صد و هفتاد و پنج (۹۷۵) جریب. . .

BACK TO NEWS