ریاست عدلیه ولایت پکتیا به منظور جمع آوری کمک به زلزله زدگان با بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها نشست هماهنگی برگزار کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۱۲
.

 ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۹ ربیع الاول به منظور جمع آوری کمک برای خانواده های متضررین زلزله اخیر در شرق کشور با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های این ولایت نشست هاهنگی برگزار کرد.
مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه در این نشست گفت که افغان‌ها برادران یکدیگر اند و باید در هر گونه شرایط از هم حمایت کنند.
وی افزود که زلزله زدگان ولایات مشرقی ضرر شدید مالی و جانی را متحمل شده‌اند و مسؤولیت انسانی و اسلامی بنیادهای خیریه، اتحادیه‌ها، افراد ثروتمند و دیگر نهادهای کمک رسان است که در چنین شرایط سخت با آن‌ها همکاری همه جانبه نمایند.
در این نشست همچنان مسؤولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ولایت پکتیا تعهد سپردند که با خانواده‌های متضررین زلزله کمک‌های عاجل می‌کنند تا مشکلات آن‌ها تا حدودی کاهش یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

وزیر عدلیه در دیدار با رئیسان عدلیه و زراعت پنج ولایت بر تسریع امور کاری تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز دوشنبه، ۱۰ جمادی الآخرة با رئیسان عدلیه و زراعت ولایت‌های پکتیا، پکتیکا، غزنی، خوست و لوگر دیدار کرده و به آنان توصیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز شنبه، ۸ جمادی‌الآخرة ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

هیئت نظارتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۰
Background image

طی هفته گذشته ۱۸ دارالوکاله در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه طی هفته گذشته فعالیت‌های ۱۸ دارالوکاله را در نواحی مختلف شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا، مهرها، لوحه. . .

BACK TO NEWS