رئیس عدلیه پکتیا با ولسوالان ولسوالی‌های سمکنی و دندپتان دیدار کرد

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۲:۰
.

 مولوی فاتح الله فاتح رئيس عدلیه ولایت پکتيا و هیئت همراهش روز دوشنبه، ۱۳ ربیع الآخر به ولسوالی‌های ولسوالی‌های سمکنی و دند پتان سفر نموده و با ولسوالان و شماری دیگر از مسؤولان محلی ولسوالی‌های مذکور دیدار کرد.
رئیس عدلیه ولایت پکتیا در جریان این دیدار درباره موضوعات مرتبط با دفاتر رهنمای معاملات، اتحادیه‌ها، موترفروشی‌ها، بنیادهای خیریه و عریضه نویسان صبحت نموده و معلومات لازم را با مسؤولان شریک ساخت.
رئیس عدلیه و هیئت همراهش طی این سفر همچنین فعالیت‌های ۱۹ موترفروشی، ۳ بنیاد خیریه و ۶ عریضه نویس را مورد نظارت قرار دادند.
رئیس عدلیه به متصدیان بخش‌های مذکور تأکید کرد که در تمام فعالیت شان شریعت اسلامی و اصول و قوانین نافذه امارت اسلامی را رعایت نمایند و همچنان از عریضه نویسان خواست تا عرایض را با متن واضح تحریر کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

تنفیذ فیصله محکمه بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت شرعی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین است

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی در این وزارت، تأکید کرد که تنفیذ فیصله محکمه اختصاصی بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۳
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت میدان وردک بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز شنبه، ۲۴ صفرالمظفر به ولایت میدان وردک سفر کرد.

مع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۹
Background image

بیش از ۳۲۰۰ رهنمای معاملات در سیستم آنلاین رهنمای معاملات ثبت شده‌اند

 وزارت عدلیه امارت اسلامی سیستم آنلاین رهنمای معاملات را به هدف فراهم‌سازی سهولت و شفافیت در معاملات ایجاد و فعال نموده که تا کنون بیش از ۳۲۰۰ دفتر رهنمای معاملات فعال در شهر کابل در آن. . .

BACK TO NEWS