بیش از ۴۷۰۰ جریب زمین در ولایات کابل و فراه امارتی تثبیت شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۹:۴۴
.

هیأت های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات کابل و فراه از برخی ساحات در این ولایات بازدید کرده و در حدود ۴۷۲۲ جریب زمین را امارتی تثبیت کردند.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل، شهرک حاجی مرجان، شهرک حاجی رحمت الله، قریه میاخیل در چهل دختران و شهرک ملا عبدالکبیر در دشت سقاوه ولسوالی چهارآسیاب را از نزدیک مشاهده نموده و بررسی کرد.

هیأت مذکور با مردم و بزرگان این ساحات دیدار کرده و درباره تصفیه و بررسی زمین های امارتی صحبت کرد و پیام رهبران امارت اسلامی را به آنان بیان نمود.

هیأت مذکور، نقاط جی پی اس ساحات را اخذ کرده و از متصرفین آن اسناد و قباله شرعی مطالبه نمود و به آنان استعلام داد تا به آن پاسخ دهند.

هیأت مذکور، بعد از بررسی، زمین قریه میاخیل را که در حدود ۲۰۰۰ جریب می‌با‌شد، امارتی تثبیت کرد. متصرفین این زمین اسناد نداشتند و به امارتی بودن آن اقرار کردند. اسناد شهرک‌ها و ساحات ذکر شده دیگر نیز تحت بررسی هیأت قرار دارد.

.

  

در همین حال، هیأت تخنیکی ولایت  فراه به ساحه غلامان واقع در مرکز این ولایت رفته و ۲۷۲۲ جریب زمین را مرعی عامه و امارتی تثبیت کرد.

یک اندازه این زمین زراعتی بوده و در زمین های تصرف شده، سرپناه، خانه‌ها، چاه‌ها و دیگر تاسیسات ساخته شده است.

هیأت به متصرفین و باشندگان محل درباره خودداری از غصب زمین‌های امارتی و ساخت و ساز در آن هدایات جدی صادر کرد

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه پکتیکا و شماری از نمایندگان دفاتر رهنمای معاملات برگزار شد

 مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا با شماری از نمایندگان دفاتر رهنمای معاملات این ولایت در مقر ریاست عدلیه نشست هماهنگی برگزار کرد.

در این نشست که دیگر مسؤولان ریاست. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

۸ باب موترفروشی به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت ارزگان مسدود گردید

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت ارزگان روز یکشنبه، ۲۳ جمادی‌الثانی ۲۱ باب موترفروشی‌ را در شهر ترینکوت، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت که به رهبری مولوی خیرالله حق نما. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی ۷ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق ولایت پروان مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت به متصدیان. . .

BACK TO NEWS