دیدار رییس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین با بزرگان و متنفذین قوم کروخیل

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۲ - ۱۳:۱۰
.

شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه و رییس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده، روز سه شنبه، ۲۰ رمضان ۱۴۴۴ با بزرگان و متنفذین قوم کروخیل دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، اعضای هيأت تخنيکی ولايت کابل نیز حضور داشتند و در آن درباره زمین‌های تحت تصرف آنان، بحث و گفتگو صورت گرفت و از آنان اسناد و قباله شرعی زمین‌های تحت تصرف شان خواسته شد تا مورد بررسی این کمیسیون قرار گیرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

BACK TO NEWS