نشست کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌‎های دولتی و استرداد زمین‌های غصب‌شده در قندهار برگزار شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۹ - ۱۲:۱۸

 

کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌‎های دولتی و استرداد زمین‌های غصب‌شده روز یکشنبه، ۴ ربیع الثانی نشستی را به منظورشریک ساختن معلومات در مورد لایحه، مقرره و اعضای این کمیسیون با رؤسای ذیربط چهار ولایت، در قندهار برگزار کرد.

این نشست با حضور شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه و رییس کمیسیون، اعضای این کمیسیون، رییس محکمه اختصاصی مربوطه و رییسان مربوطه ولایت‌های قندهار، هلمند، ارزگان و دایکندی در تالار مقام ولایت قندهار برگزار شد.

در این نشست راجع به کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی و استرداد زمین‌های غصب‌شده، محکمه اختصاصی، لایحه ومقرره این کمیسیون به رؤسای ذیربط ولایات قندهار، هلمند، ارزگان و دایکندی معلومات مفصل ارایه گردید.

شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی در این نشست گفت که چند ماه قبل از طرف عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی و استرداد زمین‌های غصب‌شده و محکمه اختصاصی آن ایجاد گردید که ریاست این کمیسیون را وزیر عدلیه به عهده داشته و وزیران وزارت زراعت و آبیاری، وزارت شهر سازی و مسکن، وزارت کار و امور اجتماعی و لوی سارنوال اعضای آن می‌باشند. او افزود که به کمیسیون مذکور وظیفه سپرده شده بود تا مقرره و لایحه مربوط را تهیه نموده و به مقام محترم رهبری ارایه نمایند.

سرپرست وزارت عدلیه در ادامه سخنانش گفت که این کمیسیون لایحه و مقرره مربوط را تهیه نموده و به مقام محترم رهبری تقدیم نمود و عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله لایحه مذکور را در ۹ ماده منظور نموده و مقرره مذکور را در ۴ فصل و ۲۱ ماده توشیح نموده و همچنان در مورد کمیسیون و هیأت‌های ولایتی فرمان صادر نموده‌است. 

به گفته او، این کمیسیون عملاً کارش را آغاز کرده و در قدم نخست لایحه و مقرره مربوط را با هیأت‌های تخنیکی ولایات قندهار، هلمند، ارزگان و دایکندی شریک نموده است. او همچنین از هیأت تخنیکی ولایات یادشده خواست تا هر چه زودتر مطابق به لایحه و مقرره مذکور اجراآت شان را آغاز نمایند.

بعداً، رییس عمومی اداره امور نیز در مورد غصب زمین های دولتی در ۲۰ سال گذشته صحبت نموده و در مورد کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی و استرداد زمین‌های غصب شده، محکمه اختصاصی و هیأت‌های تخنیکی ولایات، لایحه و مقرره مذکور معلومات ارایه کرد.

در ادامه نشست وزیر شهر سازی، لوی سارنوال و رییس محکمه اختصاصی مربوطه نیز پیرامون موضوع صحبت نموده و از هیأت‌های تخنیکی ولایات خواستند که مسوولیت‌های سپرده شده در این بخش را به شکل درست ادا نموده و امور شان را با هماهنگی و صداقت کامل به پیش ببرند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

BACK TO NEWS