سفر هیئت رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین به ولایت غزنی

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۹:۱۲
.

هیئت رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌ها و استرداد زمین‌های غصب شده به ریاست محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رییس این کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب‌شده امارتی روز چهارشنبه، ۱۶ ذی‌القعدة به منظور بررسی دوسیه‌های مربوط به غصب زمین به ولایت غزنی سفر کرده و با مقامات و مسؤولان محلی این ولایت دیدار و گفتگو نمودند.

در این سفر، محترم مولوی عطاء الله عمری، وزیر زراعت و آبیاری، محترم شيخ الحديث مولوی نورالحق انور، رئیس عمومی اداره امور، محترم مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، محترم شیخ عبدالصمد حقانی، نماینده ستره محکمه، محترم مولوی احسان الله وثیق، رئیس عمومی قضایای امارت و سکرتر کمیسیون و دیگر اعضا و مسؤولین کمیسیون مذکور وزیر عدلیه را همراهی می نمودند.

رهبری کمیسیون در جریان این سفر نشستی را با والی و سایر مقامات محلی ولایت غزنی برگزار کرد و در آن درباره جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی با آنان بحث و گفتگو نمود.

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی در این نشست بر جدیت کمیسیون در راستای استرداد زمین‌های غصب‌شده امارتی تاکید کرد و گفت که همکاری ادارات محلی ولایت غزنی در این زمینه با هیئت تخنیکی و کمیسیون نیاز اساسی است.

او همچنین گفت که مطابق قانون، کمیسیون فقط مسؤولیت جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده را دارد و صلاحیت توزیع زمین را تنها عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی دارد. وی تاکید کرد که در این زمینه باید به مردم از طریق ملا امامان مساجد، علما و رسانه‌ها آگاهی‌دهی شود.

رئیس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌ها در بخشی دیگر از سخنانش در این نشست اتفاق و اتحاد را تنها راه حفظ نظام خواند و توصیه کرد که مسؤولان امارتی در کارهای شان اخلاص و صداقت داشته باشند.

در این نشست محترم مولوی عطاء الله عمری، وزیر زراعت و آبیاری گفت که موضوع اراضی یک موضوع بسیار کلان در سطح افغانستان است و مشکلات در این عرصه از گذشته‌های دور باقی مانده است. او تاکید کرد که به همین منظور امارت اسلامی حل مشکلات در بخش اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده را در اولویت خود قرار داده و ایجاد یک وزارت جدید نیز نمایانگر همین واقعیت است.

از طرفی هم محترم مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین وزارت سرحدات، اقوام و قبایل گفت که نظام‌های قبلی علاوه بر این که جلو غصب و غاصب را نمی‌گرفت بلکه به آنان امتیازات حکومتی نیز می‌داد و زمینه غصب را برای آنان فراهم کرده بود. او تاکید کرد که امارت اسلامی در راستای حفاظت از بیت المال نهایت تلاش خود را ‌می‌کند و نیاز است که برای مردم نیز در مورد اهمیت بیت المال و حفاظت و حراست از آن آگاهی داده شود.

محترم شیخ الحدیث مولوی نور الحق انور، رئیس عمومی اداره امور در این نشست بر اطاعت از امر امیر تاکید نمود و گفت که ادارات محلی ولایات باید در راستای تشخیص زمین‌های غصب شده امارتی با هیئت تخنیکی کمیسیون هماهنگی مداوم داشته باشند.

محترم شیخ عبدالصمد حقانی، نماینده ستره محکمه هم گفت که در ۴۵ سال گذشته میلیون‌ها جریب زمین امارتی و عامه از سوی زورمندان غصب شده و کمیسیون با هماهنگی ادارات مربوطه این زمین‌ها را استرداد می‌کند.

از طرف دیگر محترم ملا عبدالصمد جاوید، والی غزنی در این نشست تصریح کرد که در اداره گذشته زمین‌های زیادی در این ولایت غصب شده و همزمان معضل بی سرپناهی نیز وجود دارد. او اطمینان داد که مقام ولایت و ادارات محلی غزنی با تمام توان در قسمت جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده همکاری می‌کند.

در این نشست هیئت تخنیکی تشخیص زمین‌های غصب‌شده ولایت غزنی و دیگر مسؤولان بخش‌های مختلف نیز صحبت کرده و پیشرفت‌ها و چالش‌های شان را با رهبری کمیسیون شریک ساختند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۴:۴۶
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۲۸ ربیع الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی و سرپرست وزارت عدلیه و با اشتراک رؤسای مرکزی و دیگر. . .

BACK TO NEWS