رییس عدلیه ولایت تخار معرفی شد

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۹ - ۱۱:۳۷
.

سید رفیع الله صفوی رییس پیشین عدلیه ولایت کندز که به تازگی به حیث رییس عدلیه ولایت تخار تبدیل گردیده است، طی مراسمی از سوی والی آن ولایت به کارمندان و مسوولان آن ولایت معرفی شد.

در مراسم معرفی رییس عدلیه تخار که روز دو‌شنبه، 17 جوزا در سالون جلسات آن ولایت برگزار شده بود، روسای ادارات دولتی، وکلای شورای ولایتی، نمایندگان جامعه مدنی و جمعی از کارمندان ریاست عدلیه آن ولایت، حضور داشتند. 

مولوی عبدالله قرلق، والی ولایت تخار هنگام معرفی آقای صفوی به حیث رییس عدلیه آن ولایت، این سمت را به وی تبریک گفته و در پیشبرد امور برای شان ابراز مؤفقیت کرد. وی همچنان از رهبری وزارت عدلیه کشور به خاطر گماشتن اشخاص با تجربه و مسلکی قدردانی کرده و بر تقویت هماهنگی میان ادارات در این ولایت، تاکید کرد.

.

رییس جدید عدلیه ولایت تخار نیز از اعتماد رهبری وزارت عدلیه سپاسگزاری کرده و تعهد سپرد که به مشکلات در این ریاست رسیدگی خواهد کرد.

در پایان، رییس عدلیه ولایت تخار توسط رییس دفتر و رییس منابع بشری آن ولایت به دفتر کاری‌شان رهنمایی گردیدند.   

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۱:۲۰
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه علم و عقیده اسلامی را نیاز اساسی برای پیش‌برد مسوولیت خواند

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه روز چهارشنبه، ۱۶ جمادی الأولی با آمرین مساعدت‌های حقوقی ۳۴ ولایت کشور که در یک برنامه آموزشی شرکت کرده‌اند دیدار کرد.

وی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

BACK TO NEWS