تثبیت بیش از ۱۰۷۱ جریب زمین امارتی در ولایت هرات

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۳:۲۳
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت هرات  روز یکشنبه، ۱۷ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست دوسیه‌های‌ حدود شصت و سه (۶۳) جریب زمین واقع در ولسوالی کرخ  و بیش از یک هزرا و هشت (۱۰۰۸) جریب زمین در ولسوالی انجیل ولایت هرات را مورد بحث و بررسی قرار داد و در نتیجه زمین‌های مذکور امارتی تثبیت و تشخیص شد.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در ساحات مختلف ولایت هرات  بررسی شد و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۴:۴۶
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۲۸ ربیع الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی و سرپرست وزارت عدلیه و با اشتراک رؤسای مرکزی و دیگر. . .

BACK TO NEWS