بیش از ۵۵۷۳ جریب زمین در ولایت پکتیکا امارتی تثبیت شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۴:۵۶
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیکا با همراهی معاون والی به ولسوالی اومنه این ولایت رفته و ۵۵۷۳.۵ جریب زمین امارتی در این ولسوالی را تشخیص و تثبیت کرد.

هیأت مذکور و معاون والی از ساحه دشت نزدیک پارک که با ولسوالی اومنه، یوسف خیل و مرکز پکتیکا وصل است، بازدید کرده و کروکی زمین مذکور را اخذ نمودند. مساحت این زمین ۵۵۷۳.۵ جریب است و برخی اشخاص در آن تصرفات را آغاز کرده‌اند.

هیأت از افراد مذکور اسناد مطالبه کرد که هیچ کدام اسناد در دست نداشتند. هیأت زمین مذکور را امارتی تثبیت کرده و هرگونه تصرفات در این ساحه را ممنوع کرد.

.

در همین حال، نمایندگان هیأت تخنیکی ولایت فراه با رییس محکمه مرافعه و قوماندان امنیه این ولایت به صورت جداگانه دیدار کرد.

در این دیدار، طرفین درباره مشکلات و موانع کاری که بین هیأت تخنیکی، محکمه و قوماندانی امنیه موجود است، گفتگو کرده و به توافق رسیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۱:۲۰
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه علم و عقیده اسلامی را نیاز اساسی برای پیش‌برد مسوولیت خواند

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه روز چهارشنبه، ۱۶ جمادی الأولی با آمرین مساعدت‌های حقوقی ۳۴ ولایت کشور که در یک برنامه آموزشی شرکت کرده‌اند دیدار کرد.

وی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

BACK TO NEWS