بیش از ۴۸ هزار و ۷۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت هرات تثبیت شد

hakeem_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۰ - ۱۴:۳۷
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت هرات روز دوشنبه، ۲۲ ذوالحجه با حضور سرپرست و اعضای هیأت برگزار شد.

در این نشست درباره بازگشایی سرک‌های شهرک شیدایی که اشخاص و افراد در مسیر آن سکونت دارند بحث شد و فیصله شد که معیاد تعیین شده برای افراد نزدیک به ختم شدن است و یک بار دیگر نیز برای آنان ابلاغیه توزیع شود و سپس اجراآت عملی صورت گیرد.

در این نشست درباره دوسیه‌های مسترد شده از سوی کمیسیون مرکزی هم بحث شده و فیصله صورت گرفت که نواقص و خلاهای آن رفع شود.

هیأت در این نشست گزارش‌های تیم‌های موظف در رابطه به ساحات کاریز سرخه ولسوالی زنده شان، کاریز میرفیروز شاه ولسوالی گذره و دشت خواجه صاحب ناحیه ۸ مورد بحث و بررسی قرار داد.

بر اساس گزارش‌های مذکور۵. ۲۹ جریب زمین امارتی در ناحیه هشتم،۱۵. ۴۶۸۴۴ جریب زمین امارتی و علفچرعامه در ساحه کاریز سرخه و ۱۵. ۱۸۵۰جریب زمین امارتی در ساحه کاریز میرفیروزشاه تثبیت و تشخیص گردیده است که مجموعاٌ ۴۸هزار و ۸. ۷۲۳ جریب زمین می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

BACK TO NEWS