بیش از ۲۰۷ جریب زمین در ولایت پروان امارتی تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۹ - ۱۵:۱۳
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان به ساحه خم کلان ولسوالی بگرام رفته و روند تثبیت و تشخیص را در ۳۵ خانه و زمین های زراعتی غاصبین آغاز نمود.

هیأت مذکور در نتیجه این بررسی ۲۰۷.۵۱۶ جریب زمین را امارتی تشخیص و تثبیت کرده و جدول غاصبین آن را به منظور تصفیه تکمیل نمود.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ارزگان با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره زمین قریه عباسعلی واقع در شهر ترینکوت بحث و گفتگو صورت گرفت.

در این  نشست، فیصله شد که این موضوع به کمیسیون مرکزی ارسال شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

BACK TO NEWS