برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ارزگان

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۳:۳۱
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ارزگان روز دوشنبه، ۱ ذوالحجه با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد.

در این نشست موضوع ادعای غصب و فروش زمین امارتی توسط یک شخص در قریه گرم آب شهر ترینکوت بررسی و شخص مذکور به جلسه خواسته شد و از وی اسناد شرعی مطالبه گردید. همچنین به وی هدایت داده شد که الی ثابت شدن زمین از تصرفات جدید خودداری کند.

در نشست مذکور موضوع ۹ جریب زمین در ولسوالی خاص ارزگان که یک شخص از آن قباله شرعی دارد و مدیر زراعت زمین را امارتی خوانده و از وی گرفته، مورد بررسی قرار گرفت. هیأت از شخص مذکور تاییدی قباله را خواست تا مشخص شود که زمین شخصی است یا امارتی.

هیأت درباره موضوع کاریز شمشک ولسوالی چنارتو که قبلا اعضای هیأت تخنیکی به این ساحه سفر کرده بودند نیز بحث کرد و در زمینه هدایات لازم داد.

درباره سفر کاری به ساحه دشت شفلوغ هم صحبت شد که در این سفر دشت مذکور شامل هزاران جریب زمین تشخیص شد. دشت مذکور کاملا امارتی است که اهالی قریه‌های بوم و شفلوغ بالای آن منازعه دارند. هیأت تخنیکی تصرفات هردو طرف را در ساحه منع کرد.

درباره سفر هیأت به ساحات در روز آینده نیز بحث شده و تصمیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

BACK TO NEWS