بررسی بیش از ۲۱ هزار جریب زمین در ولایب قندوز

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۶ - ۱۱:۱
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، ۲۰ جمادی‌الثانی با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.

در این نشست دوسیه‌های بیست هزار (۲۰۰۰۰) جریب زمین در ساحه قزاق گذر، یک هزار و دوصد (۱۲۰۰) جریب زمین در ساحه حاجی عبدالقیوم یلداش، یک صد و  سه (۱۰۳) جریب زمین در ساحه باسوس مربوط ولسوالی امام صاحب و بیست (۲۰) جریب زمین در ساحه ملا کرم مربوط ولسوالی دشت ارچی این ولایت مورد بحث قرار گرفت.

در این نشست هیئت تخنیکی، یک هیئت موظف شد که گزارش در مورد ساحات فوق را تکمیل و در نشست بعدی به هیئت تخنیکی ارایه نماید.

در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط غصب زمین در سطح ولایت قندوز بررسی گردید و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۴:۴۶
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۲۸ ربیع الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی و سرپرست وزارت عدلیه و با اشتراک رؤسای مرکزی و دیگر. . .

BACK TO NEWS