بررسی‌ها درباره ۴۰۰۰ جریب زمین غصب شده در ولسوالی شکردره کابل آغاز می‌شود

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۷ - ۱۵:۲۰
.

هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین و تشخیص و تثبیت زمین‌های غصب شده ولایات کابل، پروان، پنجشیر و پکتیکا در جریان دو روز گذشته نشست‌های‌شان را برگزار نمودند.

هیأت تخنیکی ولایت کابل فیصله کرد که درباره غصب ۴۰۰۰ جریب زمین در ولسوالی شکردره تحقیق شود و کار عملی بالای آن آغاز شود. همچنان در این نشست فیصله شد که درباره زمین‌های زراعتی باقی‌مانده در شمال و غرب شهرک ملاتره خیل نیز تحقیق شود. این هیأت سه شنبه آینده کار عملی خود را به منظور تصفیه و تثبیت زمین‌های غصب شده در ولسوالی بگرامی آغاز می‌کند.

1

در نشست هیأت تخنیکی ولایت پروان فیصله شد که از تمام ادارات راجع به زمین‌های غصب شده و غاصبان معلومات خواسه شود. همچنان فیصله شد که هیأت مذکور از زمین‌های غصب شده واقع ساحه خم کلان ولسوالی بگرام بازدید نماید. در این نشست، در مورد قطعه نظامی، اسناد زمین‌های غصب شده و ترتیب پلان عمل تصامیم لازم گرفته شده و به اعضای نشست وظایف مشخص نیز سپرده شد.

..

در نشست هیأت تخنیکی ولایت پنجشیر فیصله شد که بالای ولسوالی شتل تمرکز بیشتر شود و حدود ۳۰۰ جریب زمین غصب شده شامل هوتل‌ها و سایر تاسیسات استرداد شود. همچنان فیصله شد که تیم تخنیکی به ولسوالی شتل سفر کرده و معلومات را جمع آوری و با مردم محل هماهنگی کند تا زمینه سفر هیأت تخنیکی مساعد گردد.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت پکتیکا یک کمیته ۱۱ نفری به منظور تثبیت و تشخیص زمین‌های غصب شده در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توظیف شد. همچنان جنجال قوم اندر و تاروخیل بر سر یک مقدار زمین بررسی شد و از بزرگان آن‌ها اسناد خواسته شد و فیصله شد تا زمانی که اسناد مذکور تحت بررسی هیأت قرار دارد، هیچ یک از جانبین حق تصرف در زمین مورد منازعه را ندارند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۴:۱۶
Background image

کار رسمی انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال به وزارت عدلیه آغاز شد

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده نخستین نشست خویش را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای آمرین مرکزی و ولایتی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۲ جمادی الأولی از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

BACK TO NEWS