ارایه آگاهی حقوقی برای حدود ۲۱ هزار نفر طی یک ماه گذشته

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۱:۴۳
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ولایات طی ماه رمضان سال روان با برگزاری ۱۵۹ برنامه، برای ۲۰ هزار و ۹۴۵ تن از شهروندان آگاهی حقوقی ارایه کرده‌اند.
این برنامه‌ها در ۲۷ ولایت کشور به شمول مرکز برگزار شده و طی آن ۴ هزار و ۲۵۷ تن در غزنی، ۲ هزار و ۳۵۱ تن در بادغیس،  ۲ هزار و ۴۴۷ تن در هرات و متباقی در دیگر ولایت‌ها از این برنامه‌ها مستفید شده‌اند.
در این برنامه‌ها در رابطه به حقوق مظنون و متهم، تربیت فرزندان در پرتو احکام شریعت اسلامی، حقوق والدین بر فرزندان از نظر شریعت اسلامی، مواد مخدر و احکام آن در شریعت اسلامی، غصب و دیگر موضوعات مهم اگاهی‌دهی صورت گرفته است.
اعضای مسلکی بخش مساعدت‌های حقوقی در مرکز و ولایات در این برنامه‌ها همچنین به پرسش‌های اشتراک کنندگان پاسخ داده و در خصوص موضوعات مختلف به آنان مشوره‌های حقوقی ارایه کرده‌اند.
وزارت عدلیه برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی را به شمول مرکز در تمام ولایات کشور برگزار می‌کند و هدف آن این است که مردم درباره حقوق، وجایب و مکلفیت‌های خویش آگاهی حاصل کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۳
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده بود. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۴:۴۶
Background image

اختتام برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست مساعدت های حقوقی وزارت عدلیه

 برنامه آموزشی شش روزه تحت عنوان «آموزش‌های اداری و مسلکی» برای کارمندان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و آمریت‌های ولایتی آن که از سوی ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه آغاز گردیده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۲۸ ربیع الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی و سرپرست وزارت عدلیه و با اشتراک رؤسای مرکزی و دیگر. . .

BACK TO NEWS